Ηρώ και Αντώνης - Προσκλητήριο Γάμου

Iro and Antonis - Wedding Invitation

[shareaholic app=”share_buttons” id=”5306304″]

Η Ηρώ και Αντώνης ήθελαν κάτι ξεχωριστό για τον γάμο τους, κάτι απλό και μοντέρνο το οποίο την ίδια στιγμή θα ήταν καθαρά προσωπικό και θα έδειχνε ότι η Ηρώ γεννήθηκε στην Αυστραλία και ο Αντώνης στην Ελλάδα. Τα προσκλητήρια ήταν 2 όψεων, μια στα Ελληνικά και μια στα Αγγλικά, με ασορτί φάκελο από το ίδιο χαρτί εκτύπωσης και μικρά αυτοκόλλητα με το ίδιο θέμα. Εικαστικά έγινε μια εικονογράφηση comic με βάση κάποια συγκεκριμένα στιλιστικά χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν το ζευγάρι, ενώ το κείμενο για το κάλεσμα αποδόθηκε με μια πιο τυπογραφική αισθητική.

 
 

[shareaholic app=”share_buttons” id=”5306304″]

Thank you for visiting nikolaskarampelas.com! This site is no longer maintained because I moved to my new site at http://polyhedron.gr/ ! Come meet the team in Polyhedron Graphic Design and check our latest projects!

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα nikolaskarampelas.com! Αυτή η σελίδα δεν ανανεώνεται πλέον γιατί μεταφέρθηκα στο http://polyhedron.gr/ ! Ελάτε να γνωρίσετε την νέα μας σχεδιαστική ομάδα του Polyhedron Graphic Design και να ενημερωθείτε για τα τελευταία μας project!