Η παρούσα ιστοσελίδα, δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη της δουλειάς μου στην γραφιστική και στις εφαρμοσμένες τέχνες γενικότερα, αλλά και για να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ εμένα και εσάς τους ενδιαφερόμενους πελάτες και συνεργάτες.

Μέσα από την παρούσα σελίδα μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δουλειές που έχω κάνει, κάποιες που είναι σε εξέλιξη, καθώς και το σύνολο των υπηρεσιών που μπορώ να προσφέρω στην γραφιστική και την οπτική επικοινωνία και φυσικά θα βρείτε πληροφορίες για εμένα και στοιχεία επικοινωνίας.

Η σελίδα αυτή την στιγμή είναι ακόμα υπό κατασκευή και το portfolio ακόμα εμπλουτίζεται, αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι πλήρως λειτουργικά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την γραφιστική και τις υπηρεσίες που παρέχω, παρακαλώ να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Thank you for visiting nikolaskarampelas.com! This site is no longer maintained because I moved to my new site at http://polyhedron.gr/ ! Come meet the team in Polyhedron Graphic Design and check our latest projects!

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα nikolaskarampelas.com! Αυτή η σελίδα δεν ανανεώνεται πλέον γιατί μεταφέρθηκα στο http://polyhedron.gr/ ! Ελάτε να γνωρίσετε την νέα μας σχεδιαστική ομάδα του Polyhedron Graphic Design και να ενημερωθείτε για τα τελευταία μας project!