Επιτέλους μετά από αρκετούς μήνες είχα την ευκαιρία να ανανεώσω πλήρως την ιστοσελίδα, ώστε πλέον να αντανακλά τις νεότερες γνώσεις μου πάνω στην πλατφόρμα CMS του WordPress.
Πλέον στις υπηρεσίες περιλαμβάνεται και η κατασκευή ιστοσελίδας με την χρήση του γνωστού CMS WordPress, που προσφέρει εξαιρετική ευελιξία και ασφάλεια για τις ιστοσελίδες σας.
Επίσης με την σωστή εκπαίδευση μπορεί και ο τελικός αποδέκτης της σελίδας να προσθέτει νέο υλικό χωρίς την ανάγκη να εμπλακεί στη διαδικασία ο δημιουργός της σελίδας, κάτι που σαφώς μειώνει και το τελικό κόστος χρήσης και ενημέρωσης της σελίδας.

Thank you for visiting nikolaskarampelas.com! This site is no longer maintained because I moved to my new site at http://polyhedron.gr/ ! Come meet the team in Polyhedron Graphic Design and check our latest projects!

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα nikolaskarampelas.com! Αυτή η σελίδα δεν ανανεώνεται πλέον γιατί μεταφέρθηκα στο http://polyhedron.gr/ ! Ελάτε να γνωρίσετε την νέα μας σχεδιαστική ομάδα του Polyhedron Graphic Design και να ενημερωθείτε για τα τελευταία μας project!